JOIN Sign In

Sales Development Internship

Work with us @ BlueCall
Industry Health
Job category Sales

Description

Om BlueCall

Vill du vara med och förbättra välmåendet för tusentals människor? BlueCall är en snabbväxande SaaS-startup inom mental hälsa. Vi hjälper dagligen företag att arbeta proaktivt för att medarbetarna ska må bättre och prestera bättre. Hos BlueCall får du möjligheten att bli del av ett passionerat team som alla strävar efter att förändra hur vi pratar om och arbetar med mentalt välbefinnande. Vi har högt i tak och du får stora möjligheter att vara med och påverka redan från dag ett. I vår app erbjuder vi bland annat digitala självhjälpsprogram och stödsamtal med psykologer- och psykoterapeuter. Vi är idag 16 personer i bolaget, men har precis inlett en ny tillväxtfas där vi kommer växa snabbt. För att trivas hos BlueCall tror vi att du har ett positivt mindset, ser förändringar och utmaningar som möjligheter och har en stark vilja att utvecklas.

Om tjänsten

Som Sales Development Intern får du möjligheten att vara en del av BlueCalls växande säljteam och bidra till att identifiera ny affärsmöjligheter samt hjälpa tudsentals människor till ett bättre välmående. Du kommer dagligen att prospektera bolag samt kontakta VDar och HR-chefer via mail, telefon, LinkedIn och verktyg för sales automation. Som Sales Development intern supportar du vårt säljteam genom att identifiera säljmöjligheter, kvalificera leads och boka möten. Du kommer att arbeta tätt med våra två Sales Managers Frans och Jessica samt ha VD Caroline som närmsta chef. Då du kommer att arbeta med den viktigaste delen av säljcykeln krävs det att du trivs i ett högt tempo, gillar kundkontakt, är driven, målmedveten och förstår vikten av ha ett professionellt mindset gentemot våra potentiella kunder. Vi tror även att du är en teamplayer och trivs i en föränderlig miljö. På BlueCall har vi alla en passion för mentalt välbefinnande och att hjälpa människor att må och prestera bättre, en syn vi tror att du delar.

Säljteamet består idag av tre personer, men då vi befinner oss i en expansionsfas behöver vi stärka upp teamet för att kunna gasa till nästa nivå. Vi är hela tiden på jakt efter morgondagens talanger och ser detta internship som en möjlighet till att hitta framtidens stjärnor inom SaaS-försäljning. Om du presterar väl finns det därför mycket goda chanser till fast anställning efter avslutat internship, med goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Detta internship är i grunden obetalt, men provisionsbaserad ersättning utgår baserat på resultat.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

 • Prospektera och identifiera nya affärsmöjligheter
 • Kvalificera leads
 • Sätta upp mailbots för att automatisera vår säljprocess
 • Arbeta i prospekteringsverktyg
 • Kontakta VDar och HR-chefer via telefon, mail och LinkedIn
 • Följa upp mål och KPI:er

Kvalifikationer

 • Talar och skriver svenska svenska flytande, samt har professionella kunskaper i engelska
 • Du studerar eller har nyligen avslutat en eftergymnasial utbildning inom exempelvis ekonomi, marknadsföring eller försäljning
 • Du brinner för mentalt välbefinnande och vill hjälpa bolag att få mer välmående anställda
 • Du är prestigelös och trivs med att arbeta i team
 • Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande
 • Vi ser gärna att du har möjlighet att utgå från vårt kontor i centrala Stockholm, men det finns även möjlighet att arbeta hemifrån med anledning av pandemin
For more information or questions please contact us at caroline@bluecallapp.com

Location

Contacts

0
Close

Your cart