JOIN Sign In

Frontend Developer

Work with us @ Liveto
Industry IT
Job category Software

Description

Lyhyesti Livetosta

Liveto on Jyväskylästä lähtöisin oleva kasvuyhtiö, joka on kehittynyt kuluneen vuoden aikana tapahtumamyyntialustasta täysiveriseksi hybriditapahtuma-alustaksi. Liveton alusta sisältää erinomaisia työkaluja niin fyysisten livetapahtumien, verkossa toteuttavien virtuaalitapahtumien kuin myös näiden yhdistelmän hybriditapahtumien toteuttamiseen. Liveto työllistää tällä hetkellä Jyväskylässä 13 henkeä ja tiimi kasvaa tasaiseen tahtiin. Liveton missio on auttaa tapahtumajärjestäjiä menestymään, jota se toteuttaa modernin alustan ja ammattitaitoisen henkilökunnan avulla.  Työntekijät kuvailevat Livetoa työpaikkana seuraavilla tavoilla:

·      Organisaatio, jossa työntekijät, omistajat ja johtajat ovat hyvin samalla tasolla. Työntekijöitä kunnioitetaan ja johtoporras on helposti lähestyttävä.

·      Työpaikka, jossa saa halutessaan vastuuta ja tilaa toteuttaa omaa osaamistaan ja kehittyä samalla tekijänä.

·      Tekniset työkalut, prosessit ja kirjastot ovat moderneja. Tapa tehdä töitä on hyvin ketterä ja joustava.

·      Yritys, jossa vallitsee erinomainen tiimihenki. Yhteiset aamupalat, frisbeegolf viikkokisat ja muut pienet asiat luovat iloa ja yhteenkuuluvuutta.

·      Saat käyttää viikossa 2 tuntia työaikaa oman hyvinvoinnin ja osaamisen kehittämiseen. Voit käydä esim kuntosalilla, lukea tai meditoida.

Katso muutamia kokemuksia videon muodossa tästä:

 

Frontend developer

 

Etsimme osaavaa, itsenäistä ja ammattitaistoista Frontend developeria kasvavaan joukkoomme! Koska olemme startup-yritys, niin toivomme kehittäjältä myös startup-henkisyyttä. Toisin sanoen, se mitä kehitimme viime viikolla, ei välttämättä vastaa enää sitä mitä teemme ensi viikolla – sinun työtehtäväsi ja niiden tarpeet voivat muuttua nopeallakin aikataululla. Kehittäjällä on myös vastuu ja vapaus vaikuttaa siihen mihin suuntaan yrityksen toimintaa ollaan kehittämässä.

 

Pystymme maksamaan kilpailukykyistä palkkaa ja saatkin itse esittää oman palkkatoiveesi. Palkka on kuitenkin vain yksi osa työtä ja siksi haluammekin painottaa muitakin osa-alueita, kuten sitä, mitä pääset kehittämään sekä minkälaisessa työympäristössä saat työskennellä. Livetolla tärkeintä on yhdessä onnistuminen sekä tavoitteisiin pääseminen, eikä pelkkien byrokraattisten pykälien seuraaminen. Jos maanantaina tuntuu siltä, että etäpäivä kuulostaa paremmalta, ole hyvä ja tee kotoa tai aurinkotuolista käsin. Tällä hetkellä jos haluat työskennellä täysin kotoa käsin, sekin on ok! Työpisteen & kaluston tarjoamme ja toimistolta saa myös verrattaen hyvää kahvia!

 

Sinun työnjälkesi on ensiarvoisen tärkeässä asemassa Liveton kansainvälisen kehittymisen kannalta ja koemmekin työpanoksesi hyvin tärkeäksi koko tiimin kannalta. Kehitystiimiisi kuuluu Liveton kooditiimin lisäksi myös Sofokus Oy, joka tukee kaikessa teknisessä kehityksessä. Sofokus kuuluu Liveton perustajaryhmään, ja on tukemassa myös sinun työskentelyäsi ja kehittymistäsi – osaamista ja taustatukea on siis runsaasti tarjolla! Tavoitteet ovat meillä korkealla, joten toivomme työntekijöiltämme periksiantamattomuutta ja ammattiylpeyttä omasta työstä onnistumisen osalta.

 

Tehtävänkuvaasi kuuluu kehittää ja ylläpitää olemassa olevia tapahtumaratkaisuja. Ratkaisuihin lukeutuu muun muassa:

·      Liveton hallintapaneeli: Järjestäjän sivut, josta live-, hybrib- tai virtuaalitapahtumia hallinnoidaan.

·      Tapahtumakauppa: Tapahtumajärjestäjän asiakkaita varten kehitetty upotettava kauppa, joka voidaan kustomoida jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan.

·      Hybrid- ja virtuaalitapahtumien viestintämoduuli: Tapahtuman kommunikointiin kehitetty ratkaisu, jonka avulla voidaan hoitaa chat, videopuhelut, kyselyt ja yksityiskeskustelut.

·      Tapahtumasivut: Tapahtumien listaussivu, jossa voidaan myydä tapahtumalippuja, oheistuotteita tai järjestää virtuaalitapahtumia.

 

Mikäli omaat erikoistaitoja, niin otamme ne huomioon työtehtäviesi suunnittelussa!

 

Tehtävään tarvittava osaaminen:

– Vahvaa osaamista React-, Redux- ja web-kehityksestä (HTML, CSS, JS)

– NodeJS

– SASS

 

Ymmärrys seruraavista teknologioista katsotaan hakijan eduksi:

– React-Native

– UI/UX Design

– Hakukoneoptimointi(SEO)

– Python / Django

– PostgreSQL – tietokanta

– nginx / Apache

– Redis, Flask

– Kubernetes

– Docker

Työtehtävä vaatii sujuvaa suomen kieltä.

Myös rakkaus ja harrastuneisuus ohjelmointia kohtaan otetaan huomioon. Meidän kehittäjät kannustavat ja opettavat toisiaan. Käymme läpi koodia yhdessä viikoittain ja pääset kehittämään taitojasi mukavassa yhteishengessä. Hae paikkaa lomakkeen kautta! Voit yhdistää avoimen hakemuksen ja CV:n samaan tiedostoon tai kirjoittaa avoimen hakemuksen vapaaseen tekstikenttään.

For more information or questions please contact us at mikko.huuhka@liveto.io

Location

Contacts

0
Close

Your cart