JOIN Sign In

Business Development Representative

Work with us @ Monsido
Industry IT
Job category Sales

Description

Ønsker du at starte en karriere indenfor salg og business development, eller leder du efter nye karrieremuligheder? Har du en passion for salg kombineret med et ønske om at gøre en forskel, og samtidig besidder du et konkurrenceminded mindset? Hvis du kan sige ja til et eller flere af disse spørgsmål, så er det måske dig som Monsido leder efter!

 

Monsido søger lige nu endnu en ny Business Development Representative til det danske marked, enten i en fuldtids- eller deltids stilling, hvilket betyder at vi leder efter en dansktalende kollega – og det kunne meget vel være dig!

Du har muligheden for at tilslutte dig et hurtigt voksende team, hvor du både vil udvikle dig personligt og sammen med virksomheden, og hvor nye karrieremuligheder vil dukke op, da vi altid kun forfremmer internt! 🚀  Så hvis du leder efter en spændende og ny karriere indenfor B2B salg, hvor du vil få muligheden for at udvikle dig sammen med virksomheden, så er det svært at forestille sig et bedre match end dette!

Vores salgsafdeling, som du vil blive en del af, består pt. af 15 kollegaer, der fokuserer på det danske, norske, svenske, belgiske og hollandske marked, samt nyder en generøs basisløn plus kommission, bonusser, konkurrencer osv. – og der er “no caps on earnings! 👏

Sammen vil vi opbygge en forretning: 

 • Du vil skabe nye muligheder på det danske marked, hvilket primært vil blive gjort gennem opsøgende salgsopkald, men også gennem varme “leads” som vores marketingafdeling genererer, så der sikres en vækst af vores kundedatabase
 • Vi har et stort fokus på vidensdeling i teamet, så du vil opleve, at der bliver løftet i flok og at alle har en interesse i at hjælpe hinanden, så i fælles kan nå jeres individuelle og team targets
 • Vi vil stille al den nødvendige træning til rådighed for at sikre at du bliver vores næste store succes!
 • Hvis du lægger en indsats og er passioneret, drevet og har det rigtig mindset, så kan vi gøre dig til vores næste rockstar!⭐️

Som person er du: 

 • Konkurrenceminded, selv-motiveret, og drevet med en vilje om at blive succesfuld
 • Du har stærke kommunikationsfærdigheder, både skriftligt og mundtligt
 • Du snakker flydende dansk og engelsk
 • Du har en relationsopbyggende tilgang til dit arbejde og har “know-how” ift. hvordan du omvender modstand til medgang
 • Du har et ønske om en personlig og professionel udvikling, samt besider du en stærk arbejdsmorale
 • Du har drevet til at møde og overgå mål 💪

Andre kvalifikationer: 

 • Viden og erfaring omkring Google Suit er et plus
 • Du trives i et energisk, passioneret og “fast-paced” arbejsmiljø
 • Målrettet og fokuseret på at nå og overgå fastsatte mål

Hvem er Monsido? Monsido er en hurtigvoksende software virksomhed, der blev grundlagt i Danmark i 2014. Vi er en one-stop SaaS platform, der tilbyder alle nødvendige ressourcer, der skal til for at optimere hjemmesiders brugeroplevelse. Monsidos platform kan hurtigt og effektivt scanne hjemmesider, for at sikre at de opfylder brugerforventninger. Monsido kan også muliggøre overholdelse af lovkrav og identificere nøglestatistikker som påvirker “web accessibility” og online tilstedeværelse.

 

I dag er Monsido en global virksomhed med vores hovedkontor i Ballerup, Danmark og afdelinger i Sydney, London og San Diego, og med 115+ medarbejdere globalt.

 

Hvorfor elsker folk Monsido?

Vores kultur er meget menneske fokuseret, åben og innovativ. Du vil få følelsen af at være en del af en familie der konstant vokser. Uanset hvilken rolle og afdeling du befinder dig i, går vi alle op i at hjælpe hinanden og udvise næstekærlighed. Vi tror på at løfte i flok, og hjælpe til hvor vi kan.

Vi tror meget på at en kombination af både professionalisme og at have det sjovt, gør at man bliver motiveret til at opnå bedre resultater!

 

At arbejde for et firma som Monsido, giver dig muligheden for at gøre en positiv forskel i menneskers liv. Vores software platform er brugt af mange ledende organisationer, for at forbedre deres hjemmesiders “user experience” samt tilgængelig for alle. Heriblandt specielt for mennesker som lever med et handicap af alle arter.

 

Hvad vi ellers tilbyder:

 • Mulighed for at udvikle sig og vokse med en allerede global virksomhed
 • At være en del af en aggressiv voksende organisation
 • Frokostordning i vores gode “in-house” kantine
 • Gratis fitness i vores “in-house” fitness center
 • Konkurrencedygtig løn baseret på dine erfaringer
 • Sociale events og meget mere (Når Covid-19 igen tillader dette)

 

Hvis du er interesseret i at tilslutte dig en virksomhed inden for SaaS industrien, og du finder dette job som værende et godt match ift. dine ønsker og kompetencer, så ser vi frem til at modtage dit CV.

 

Equal Opportunities

Monsido is an Equal Employment Opportunity employer that proudly pursues and hires a diverse workforce. Monsido does not make hiring or employment decisions on the basis of race, color, religion or religious belief, ethnic or national origin, nationality, sex, gender, gender identity, sexual orientation, disability, age or any other basis protected by applicable laws or prohibited by company policy. Monsido also strives for a healthy and safe workplace and strictly prohibits harassment of any kind.

For more information or questions please contact us at aby@monsido.com

Location

Contacts

0
Close

Your cart