JOIN Sign In

Sales Rep i hurtigtvoksende SaaS startup.

Work with us @ Kanpla
Industry IT
Job category Sales

Description

Bliv en aktiv og vigtig del i Kanplas hurtige vækstrejse for at digitalisere og forme fremtidens kantiner og madkultur. Vi er et ungt og agilt team med fart på, som søger det næste talent til at slutte sig til rejsen!

Har du talegaverne i orden, er du resultatorienteret, interesseret i personlig udvikling og trives i et energisk og tempofyldt miljø, så er du måske den rette til rollen!

Hvad er Kanpla?

Kanpla er en hurtigtvoksende SaaS virksomhed, der digitaliserer kantiner og køkkener og forbinder dem med deres brugere, mindsker administrationen, øger salget og reducerer madspildet i kantinerne.

Vi udvikler brugervenlig teknologi, der gør hverdagen nemmere og skaber mærkbare resultater! Siden lanceringen i januar 2020 har Kanpla fået over 150 salgssteder på systemet og har mere end 30.000 brugere på platformen.

Vi er på en rejse for at ændre madkulturen og reducere madspildet i kantinerne og har været nomineret til flere priser, herunder EY Entrepreneur of The Year, samt vundet Most Likely to Become a Unicorn af Accelerace.

Dine ansvarsområder:

Du vil blive en del af et mindre og agilt salgsteam, få ansvar og være med til at påvirke retningen og salgstrategien. Din primære opgave vil være at arbejde med outbound B2B salg, herunder mødebooking og kold kanvas til folkeskolekantiner & folkeskoleleverandører. Det er plus, hvis du tidligere har arbejdet med opsøgende salg eller lignende.

  • Du vil være med til at udbrede kendskabet til Kanpla og opbygge din egen solide kundebase.
  • Du vil få spændende og varierende arbejdsdage med fuld fart på og herunder veksle mellem at være kørende sælger og mødebooker.
  • Du vil få mulighed for at tage ansvar og vokse med rollen. Vi søger profilen fremfor erfaringen og giver de perfekte rammer til at udvikle sig og få mere og mere ansvar.

Hvor?

Du vil komme til at arbejde på Navitas i hjertet af Aarhus, i et innovativt og energisk miljø, der giver mulighed for både personlig og faglig udvikling. Der vil desuden være mulighed for at bruge områdets faciliteter, herunder fitnesscenter mv.

Tiltrædelse: Start august

Ansættelsestype: Fuldtid + Løn efter kvalifikationer. Grundløn m. provision.

For more information or questions please contact us at job@kanpla.dk or phone number 53630116

Location

Contacts

0
Close

Your cart